Mijn vriend heeft Herpes Genitalis – Gezondheid

Als de klachten van de eerste infectie verdwenen zijn, lijkt het of het herpesvirus uit het lichaam is verdwenen. Waarom reageer je dat je geen antwoord weet. Jij bent NIET stom, dom of vies!!! Ik heb het gekregen terwijl ik een relatie had, en bij ons is het nooit een punt geweest. Wil je een second opinion kan je dat altijd aanvragen natuurlijk. Hé anoniem, Waarom heb je je nog niet laten testen? Wat ik me trouwens wel afvraag…

Dus dat je nu type 1 of type 2 hebt, eenmalig is het sowieso niet. Je moet dan wel snel na het begin van de klachten starten met behandeling. Ik hoop dat jullie me hier bij kunnen helpen en geen kritiek leveren. O, ik hoop echt zo dat het toch geen herpes is! Zo lang je geen blaasjes hebt, kun je in die zin gewoon seks hebben met mensen. Veel sterkte! Ik zal dan toch eerst moeten laten zien dat ik die leuke man ben.

6.. Ik heb weleens een koortslip. Het besmettingsgevaar is het grootst rond het moment dat de besmette persoon – man of vrouw – blaasjes of zweertjes (ulcera) op en rond de geslachtsdelen heeft. Ik heb wel gehoord dat het niet persé iets hoeft te zeggen, ook al zit het voornamelijk daar, maar toch…. De eerste aanvallen kunnen gepaard gaan met pijn, koorts, opgezette klieren in de liezen en soms afscheiding uit de vagina. maar die werken over het algemeen ook niet hoor, als het een heftige uitbraak is. Waar had ik dat aan verdiend?


Toen ik in bed ging liggen sloeg het nog harder in en heb ik echt lopen ijlen van de koorts. Ik denk toch echt, dat je vriendin door iemand anders of door iets anders recent besmet is geraakt, als het inderdaad haar eerste uitbraak is. – is het normaal zo’n 40x per jaar (tweede jaar van besmetting) een kleine uitbraak te hebben? Ik vertrouw haar 100% Ze is altijd heel open geweest en we hebben allebei in het verleden een ander gekust en zelfs met de hand bevredigd maar hebben dit onmiddellijk gezegd aan elkaar ( ze belde mij op in het midden van de nacht om al wenend haar verhaal te doen. We hebben echt maar heel even zonder condoom gevreeën want hij kwam daarna al vrij snel klaar (niet in mij). omdat ik dat opgeblazen gevoel had kon ik geen zes tot 10 uur wachten tot de ontlasting zou komen. Ik moet dan echt vertellen welke ziekte ik bij me draag en ben zo bang dat dat het dan weer afgelopen is.

De enige reden dat ik zo lang bij hem ben gebleven is omdat ik bang ben voor een nieuwe relatie vanwege de herpes. Największe ryzyko zakażenia dziecka występuje w przypadku porodu drogami natury, podczas którego noworodek narażony jest na bezpośrednie zetknięcie z wirusem. Dit wordt versterkt doordat de aanvallen terugkomen en het herpesvirus in het lichaam aanwezig blijft. HSV-2 valt onder de SOA’s en dat is meteen een afschrikking voor nieuwe partners. Bij de 2e is het veel ingrijpender en ik kan het me dan ook niet voorstellen dat iemand het zonder zou doen…. 5 dagen na de test, kreeg ik ineens heel erg veel stekende pijnen in m’n onderrug, dat was dragelijk maar de ochtend erop was een hel! Er zijn echter ook SOA met ernstige gevolgen (zoals onvruchtbaarheid) als ze niet bijtijds worden behandeld.

Maar goed, ik heb vaak onveilig seks met mijn vaste vriendin. En nee, het is idd niet blijvend, maar heeft uitbraken. En ja, ik gun het niemand, maar eerlijk is het niet dat als je er zelf zo goed over nadenkt jij het wel krijgt en mensen di ehet niet boeit nooit eens wat krijgen (en nogmaals, ik gun heus niemand wat). Ikzelf ben laatst met een jongen naar bed geweest en heb daarna een vreselijke eerste herpes uitbraak gehad daar beneden. Dat verklaart dus ook die gevoeligheid. Je vriend zou je dus in theorie wel kunnen besmet hebben. Alleen mijn vraag is, stel ik pijp hem ook al heeft hij geen blaasjes is de kans dan GROOT dat ik blaasjes op/in mijn mond krijg?

Maar ik denk wel dat het zaak is dat je nu zelf actie onderneemt om de schade zoveel mogelijk te beperken. Maar ik blijf sinds die eerste aanval last van mijn plasbuis houden. Chlamydia: uit studies blijkt dat zowel bij mannen als vrouwen chlamydia in de keel wordt teruggevonden. Wat is een SOA? Ik ben een jonge dame, 20jaar. Jeetje wat zijn jullie hard met opmerkingen als drama queen en dergelijke. Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening.

Maar ik ga maandag toch maar even langs de dokter. besmettingsrisico: (van de site) Het wordt aangeraden om eerst “De feiten” te lezen, om te begrijpen hoe het virus wordt overgedragen.

Leave a Reply